Testimonials

Remco

 

Ik heb Jérôme leren tijdens mannenwerk. Ik heb hem leren kennen als een prettig persoon, hij heeft echt belangstelling voor de ander. Wat heel fijn is, is dat Jérôme ook heel duidelijk is. Hij weet vaak met een paar woorden de kern te raken!

Later ben ik bij hem geweest voor een privé sessie. In die sessie heeft hij op een heel mooie manier mij nieuwe inzichten gegeven en heb ik een stukje van mijn jeugd kunnen verwerken. 

 

Al met al is Jérôme een coach die ik van harte aan kan bevelen!

 

 

Pia

 

In 2015/2016 heb ik bij Jerome 3x een energetische sessie gehad.

Deze heb ik als zeer prettig ervaren.

Ik zat toen ook niet zo goed in mijn vel.

Jerome is een goede luisteraar, straalt rust uit en neemt alle tijd voor je.

 

In 2017 heb ik een "stilte wandeling" gedaan. Mooie omgeving daar in Helenaveen.

Bewegen en je een voelen met de natuur. Hoe mooi kan het zijn!

 

 

Patrick

 

Ik kan Jérôme het best omschrijven als een helder warm licht. Hij bezit de gave om iets zichtbaar te maken. Iets wat bewust of onbewust niet gezien wil worden. Hij biedt de ruimte en heeft de rust en scherpte in zich, om te helen of te sturen en ondersteunen in het proces van zelfheling. Ik voel vooral dankbaarheid om deze bijzondere ziel te zijn tegengekomen in mij leven en kijk terug op een groot aantal prachtige herinneringen in het mannenwerk, zijn yoga lessen en de wandelingen die we gemaakt hebben. Met plezier kijk ik uit naar de momenten waarop ons pad zich weer zal kruisen. 

 

 

 

 

 

Angela

 

"Met enthousiasme volgde ik bij Nidhan Devta Singh Kundalini yogalessen. Na een les voelde ik me weer voor een week positief opgeladen. Ik heb Nidhan Devta Singh ervaren als gedreven en met passie voor wat hij doet waarbij zijn eigen energie inbreng  voor een stukje meerwaarde zorgt. "

 

 

 

 

 

Rachel

 

Enige tijd geleden merkte ik dat het moeilijk voor mij was om te aarden, bij mijn basis te blijven. Ik vloog door het leven en raakte daarin veel van mijn eigen energie kwijt. Daarnaast ving ik veel energie van anderen op en was daardoor snel vermoeid en overbelast. Dankzij de Reiki behandelingen kwam ik beter in mijn energie te zitten. Het zorgde ervoor dat ik meer rust en balans ervaarde zowel fysiek als mentaal. De behandelingen en sfeer vond ik prettig, vertrouwd en voor herhaling vatbaar omdat het krachtig werkt en niet zweverig werd. 

 

 

Jorg

 

Jérôme was in mijn tienertijd een van mijn beste vrienden, die ik helaas na een verhuizing wat uit het oog was verloren. Enige tijd geleden heb ik een wandeling door natuurgebied de Peel met hem en een groep gedaan en dat was heerlijk!! We verzamelden in zijn huis, waar een fijne energie hangt. Na een flinke wandeling hebben we onder het genot van thee nagepraat,  ervaringen gedeeld en een hele fijne meditatie gedaan. Als ik niet wat ver weg woonde, zou ik dit veel vaker willen doen. Het was alsof we elkaar maar een paar dagen ipv enkele decennia niet hadden gesproken. Wat een prachtkerel en wat een verbinding voel(de) ik nog altijd met hem. Leer deze man kennen, zou ik zeggen!!

 
 
 
Peggy 

 

Ik heb de Kundalini yogalessen gevolgd die me meer bewustzijn heeft gegeven in mijn lichamelijke  energiestromen. Ik heb de manier van lesgeven op een heel prettige en kundige wijze ervaren.

 

 

Tayse

 

Ik ben bij Jérôme gekomen voor energetisch consult in 2018. 

Het heeft mij heel veel geholpen! Na een paar sessies kon ik weer mezelf vinden, vrede en liefde voelen. Toen wilde ik zwanger worden maar het lukte mij niet. Jérôme zei toen dat dat in een paar maanden me zou lukken. En het gebeurde idd zoals hij had gezegd. 

 

Daarnaast heb ik ook Kundalini Yoga lessen met hem gevolgd. Het waren de beste moment van mijn week. Het heeft me in balans gebracht en tot vandaag gebruik ik de mediteren technieken die ik toen heb geleerd. 

Bedankt Jérôme voor je hulp! 

 

 

Mary

 

Na 3,5 jaar in een medisch traject te zijn geweest om zwanger te worden was ik het vertrouwen in mijn lichaam en de verbinding met mijn lichaam kwijtgeraakt. Door de Kundalini yoga lessen ben ik weer meer in balans gekomen en na 2 maanden les ben ik spontaan zwanger geraakt in een medische pauze. Inmiddels is ons zoontje 16 maanden èn ben ik zwanger van een tweede zoontje. 

Ik had nog nooit een yoga les gevolgd maar al snel kreeg ik vertrouwen in mijn lichaam. Dat was dankzij het tempo en de afstemming van Jérôme. De lessen waren ontspannen en de 1-1 lessen heb ik als heel prettig ervaren. Alles werd heel goed uitgelegd waardoor ik thuis de oefeningen ook nog kon herhalen. Al snel merkte ik dat ik de oefeningen steeds beter kon uitvoeren en langer vol kon houden. 

 

Bedankt Jérôme!