Zoeken

De anderhalve meter-samenleving.

Bijgewerkt op: 3 dec 2020

Ik ben enorm gefascineerd door de anderhalve meter-regel. Wie heeft dit geniale idee verzonnen? Waar komt dit idee vandaan?


Anderhalve meter is ongeveer de afstand waar je op uit komt als het aura op een gezonde wijze is uitgezet. Een goede afstand van je lichaam naar de rand van je aura is namelijk armlengte. Twee armlengtes is ongeveer anderhalve meter (1,36m om precies te zijn).

Je aura is een magnetisch veld om je lichaam. Overigens niet alleen menselijke lichamen, maar om alle lichamen, zoals bomen, stenen, eigenlijk alles op de aarde, ook de aarde zelf. In je aura bevindt zich alle informatie van je hele systeem en ziel (dit is hetgeen wat ik ‘lees’ tijdens een reading). Wanneer je je beseft dat alle ziektes een energetische oorzaak hebben en je beseft je dat je aura een energetisch en magnetisch veld is, maakt 1 plus 1 twee. Wanneer we anderhalve meter afstand van elkaar houden is de kans dus kleiner dat we energetisch iets doorgeven aan of overnemen van een ander.


Hoe werkt nu een besmetting energetisch gezien? Als er iets word doorgegeven, kleeft dat eerst even aan de rand van je aura. Vervolgens reist het door de verschillende lagen van je aura om tenslotte in je lichaam aan te komen. Dit verklaart de incubatie-tijd van vijf à zes dagen.


Misschien wordt nu het belang van een goed aurabeheer helder. Een gezond lichaam ondersteunt een gezond aura en vice versa.


Zorg goed voor jezelf. Neem gerust contact op met mij als je nog vragen hebt of als je wil leren beter met je aura te werken.25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.B.O.